Om Bastard

The Bastard har tillverkat premium kamados sedan 2013. Som företag har de en otrolig passion för matlagning utomhus. Det är kamados som gör matlagning utomhus en fest och alla ska kunna njuta av det. Den domen var början på Bastard. Seriös utomhusmatlagning för alla, året runt. Med sex tydliga utgångspunkter:

Primal matlagning återuppfunnen

Laga mat i en lerugn gjorde vi för 3000 år sedan. Det är den perfekta grillen, men med The Bastard gör du mer. De unika isolerande egenskaperna är idealiska för långsam matlagning, varm eller kall rökning och som en stenugn för en riktig italiensk pizza. Upptäck The Bastard som det mest naturliga och läckra sättet att laga mat i världen.

Ren holländsk design

Tillbaka till kärnan. Nederländska designers förstår detta som ingen annan. De tror att allt alltid kan bli bättre, vackrare och effektivare. Hitta rätt balans mellan form och funktion. The Bastard, med sin no-nonsense karaktär, är ett bra exempel på detta. Ärlig design, tillverkad av de bästa materialen och så lätt att använda. Finns bara i svart eftersom “det finns någon annan färg”!

Det bästa av den bästa, 20-års garanti

Endast den högsta kvaliteten på keramiken är tillräckligt bra. 100% tåliga mot mycket höga temperaturer. Mycket stark med 20 års garanti. De andra delarna är också gjorda av de bästa materialen. Rostfritt stål eller härdat stål med en pulverlackering för maximal hållbarhet i väder och vind.

Kul matlagning, året runt

The Bastard har många vänner. Från kockar och matproffs till matlagningsentusiaster och människor som inte gillar för mycket väsen i köket. Slowcook på vintern som nötkött i öl, röka en kyckling till sommarsallad, baka en pizza eller kasta några bra hamburgare på grillen med dina vänner. Det kan vara så lätt. Enkelt, men alltid med den oöverträffade smaken.

Smaken av proffs

Och sen smaken. Den karakteristiska grillsmaken med en touch av kol. Men den största skillnaden är främst hur mört köttet eller fisken är. Oöverträffad kvalitet. Och alla kan smaka på det. Inte undra på att det finns en Bastard i många restauranger redan.

Upptäck Bastard

Det är uppenbart. The Bastard är inte som några andra grillar eller kamados. The Bastard är okomplicerad, kvalitativ, mångsidig och för alla. Och ja också bra prissatta. Upptäck det ärliga sättet att grilla, laga mat, grilla, gryning eller rökning. Den behåller sig själv. För alla som gillar att laga mat, året runt.

Filtrera

Visar alla 8 resultat

Varukorg

Produktkategorier

Filtrera på pris