Om BBQLife.

Företaget.

Grillgalna sedan födseln.

Hammarö E-commerce AB ligger på ön Hammarö, en liten kort biltur från Karlstad i Värmland. Företaget bedriver e-handel inom olika branscher som ligger ägarna varmt om hjärtat. Däribland Hobbykocken.se, Urbanlifestyle.nu med flera.

Med BBQLife.se vill vi samla produkter för den som, precis som vi, älskar att grilla. Vi vill att produkterna ska hålla en kvalité som vi själva hade varit nöjda med, men också erbjuda ett sortiment som innehåller såväl dyra som billiga modeller. 

Vi värnar om matglädjen och hoppas på att få en nära kontakt med våra kunder, där marinadutbyten, grilltips och bilder delas med varandra och över sociala medier. 

Miljötänk.

För våra barn ska också leva.

Det finns många saker som vi kan och ska göra för miljön. För vår, våra barns och vår jords skull. På Hammarö E-Commerce så väljer vi att jobba med så kallad dropship-leverantörer, för att minska på transporterna.

Detta innebär att en leverantör som vi använder oss av, kan skicka varan direkt till dig som kund, istället för att den ska mellanlanda hos oss. Detta kapar ett led av transporter som i sammanhanget är helt onödiga.

För dig som kund märks inte detta mer än att du får en avisering från någon annan än oss Hammarö E-commerce eller BBQLife. 

Och du.. Man kan grilla annat än kött!

Skriv en recension!

Om du tycker att vi gör något bra, så hoppas jag att du vill dela med dig av detta till våra följare, och resten av världen. Nedan har vi samlat några ställen där du som kund kan droppa en kommentar. 

Varukorg